Partners
van Tegendraads

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Screen Shot 2021-06-14 at 11.14.13.png

Ecover

WE’RE ON A MISSION TO LEAD A CLEAN WORLD REVOLUTION.

Dat is de missie waar Ecover voor staat. Altijd vragend of er een schonere manier is. Samenwerken om producten te maken die echt een verschil maken en de houding ten goede veranderen. Niet perfectie, maar vooruitgang is het motto waar we bij zweren. 

STORMKOP

Stormkop is een prachtige locatie in het havengedeelte van Antwerpen. Niet alleen heeft het de echte industriële look and feel, Stormkop heeft ook een prachtig verhaal, en net daarom wilde wij samenwerken. Hier zal de allereerste editie van Tegendraads plaatsvinden.

store_delivery1.jpg

KRINGWINKEL

In samenwerking met De Kringwinkel - Antwerpen kunnen we Tegendraads tot een uniek evenement met prachtig doel tot zijn recht brengen. Door deze samenwerking is het mogelijk om kledingstukken zoals jeans, t-shirts, hoodies,... aan te kopen van hun en deze dan tot een unieke, gepersonaliseerd stuk te brengen.

iu.jpeg

KEREL

Eén van onze partners is KEREL BIER. De VBDCK brouwerij is in de familie Verbeeck - Back ontstaan waarna de familie De Cock er is bijgekomen. Een kleine brouwerij gelegen in Tielrode, die enorm lekkere bieren brouwen. Deze zullen dan ook op Tegendraads aangeboden worden.

Hoste_logo.png
33x.png