za 26 jun.

|

STORMKOP

Tegendraads 2021 - Your sustainable fashion event!

Geen merken. Geen modellen. Geen labels. Gewoon lekker Tegendraads!

Ticketverkoop start 7 juni!
Get inspired!
Tegendraads 2021 - Your sustainable fashion event!

Tijd en locatie

26 jun. 2021 09:30 – 20:00

STORMKOP, Droogdokkenweg, 2030 Antwerpen, België

Over het evenement

Tegendraads is een concept dat bedacht werd uit reactie op de fast fashion industry. Ieder jaar belanden vier van de vijf modeartikelen op de afvalberg. Gelukkig is er een simpele oplossing voor dit probleem, namelijk het recycleren en opwaarderen van  gebruikte kledij.

Laat dat nu exact zijn wat we op ons evenement zullen aanbieden. Je kan bij ons terecht met je oude kledij of je koopt een vintage tweedehandsstuk in onze shop. Vervolgens herwerk je dit stuk met onze technieken tot een nieuw item.

Persoonlijk, uniek en duurzaam!

Dit alles zal plaatsvinden in een inspirerende setting met creatieve mensen en een waanzinnig leuke sfeer.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • DUOVIBE: 13u-16u 🌱

  €20

  +€0.50 servicekosten

  Hiermee heb je toegang voor 2 personen tot het volledige event inclusief vintage sale en 6 upcycling technieken. Het ideale ticket voor een leuke namiddag met een vriend, vriendin, of een gezellige date met twee. Verder geeft dit ticket je recht op een eigen tafel voor je bubbel waar je naar hartenlust zoveel kledij kan bewerken als je maar wil. Tijdens het herwerken kan je ook genieten van een gezellig hapje of drankje dat je kan bestellen aan de bar. Geldig van 13u00 - 16u00.

  €20

  +€0.50 servicekosten

  0

  €0

 • VIBE met 4: 13u-16u 🌱

  €40

  +€1 servicekosten

  Het ideale ticket voor een leuke namiddag met vrienden. Hiermee heb je toegang tot het volledige event inclusief vintage sale en upcycling technieken. Verder geeft dit ticket je recht op een eigen tafel voor je bubbel waar je naar hartenlust zoveel kledij kan bewerken als je maar wil. Tijdens het herwerken kan je ook genieten van een gezellig hapje of drankje dat je kan bestellen aan de bar. Geldig van 13u00 - 16u00.

  €40

  +€1 servicekosten

  0

  €0

 • DUOVIBE: 17u-20u 🌱

  €20

  +€0.50 servicekosten

  Hiermee heb je toegang voor 2 personen tot het volledige event inclusief vintage sale en 6 upcycling technieken. Het ideale ticket voor een leuke namiddag met een vriend, vriendin, of een gezellige date met twee. Verder geeft dit ticket je recht op een eigen tafel voor je bubbel waar je naar hartenlust zoveel kledij kan bewerken als je maar wil. Tijdens het herwerken kan je ook genieten van een gezellig hapje of drankje dat je kan bestellen aan de bar. Geldig van 17u00 - 20u00.

  €20

  +€0.50 servicekosten

  0

  €0

 • VIBE met 4: 17u-20u 🌱

  €40

  +€1 servicekosten

  Het ideale ticket voor een leuke avond met vrienden. Hiermee heb je toegang tot het volledige event inclusief vintage sale en upcycling technieken. Verder geeft dit ticket je recht op een eigen tafel voor je bubbel waar je naar hartenlust zoveel kledij kan bewerken als je maar wil. Tijdens het herwerken kan je ook genieten van een gezellig hapje of drankje dat je kan bestellen aan de bar. Geldig van 13u00 - 16u00.

  €40

  +€1 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement